Kedvezményes Múzeumok Éjszakája jegyek válthatók a BKK-nál

Kedvezményes áron vásárolható meg a Múzeumok Éjszakájára szóló belépő május 10-e és május 25-e között – kizárólag a BKK három ügyfélközpontjában. A népszerű kulturális programot idén június 22-én, szombaton rendezik meg a fővárosi helyszíneken – írja a BKK.

A Múzeumok Éjszakája programra a jegyek 2019-ben is egyszerre szolgálnak múzeumi belépőként és a múzeumbuszokra szóló „bérletként”. A múzeumokat legkönnyebben a BKK délutántól késő éjjelig hétféle útvonalon közlekedő múzeumbuszával, vagy MOL Bubi kerékpárral érdemes majd megközelíteni.

A Deák Ferenc téri és a Keleti pályaudvari ügyfélközpontban, valamint a Nyugati téri metróállomásnál működő jegypénztárban május 25-ig 1700 forintos áron váltható meg a felnőtt belépő. (A gyermekjegyek ára nem változik, az tavaly is és idén is 800 forintos áron lesz kapható.)

Május 26-tól, vasárnaptól a belépőjegyeket már az idei áron lehet megvásárolni: a felnőtt jegyek 1900, a gyermekjegyek 800 forintos áron. A karszalagok kényelmesen, akár közlekedési jegy- vagy bérletvásárlás közben is beszerezhetők a BKK ügyfélközpontjaiban, továbbá a Batthyány téri, a Nyugati téri és a Blaha Lujza téri, valamint a Corvin-negyednél, az Örs vezér terén, illetve a Puskás Ferenc Stadionnál található jegy- és bérletpénztárban.

Comments are closed.