Jubileumi katasztrófavédelmi verseny a Testvériség pályán

Idén is megrendezték a kerületi katasztrófavédelmi versenyt a IV. és a XV. kerületi önkormányzat, valamint az Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség támogatásával. Ezúttal a Testvériség egyesület pályája adott otthont április 13-án a megmérettetésnek. 

A 25. alkalommal megszervezett versenyre a IV. kerületből 12 csapat (7 általános és 5 középiskola), a XV. kerületből pedig 13 csapat (8 általános és 5 középiskola) nevezett. A 10 állomásból álló megmérettetésen volt többek között közlekedésbiztonsági bemutató és vetélkedő, továbbá a résztvevők ismereteket kaptak a helyes állattartásról is.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Meghívást kaptak a vetélkedőre a kerület három óvodájának nagycsoportosai is, akik tűzoltási ügyességi és tűzvédelmi tudnivalókkal ismerkedtek meg játékos formában. Mind a három csapat tagjai a verseny végén kupát, érmet és játékot kaptak.

A XV. kerület eredményei:

Általános Iskolák:

1. Czabán Samu Általános Iskola

2. László Gyula Általános Iskola
3. Kossuth Lajos Általános Iskola

Középiskolák:

1. László Gyula Gimnázium

2. Dózsa György Gimnázium
3. ISZTI Központ és Gimnázium

Az első helyezettek kupát, érmet, oklevelet és tárgyjutalmat, a 2. és 3. helyezettek érmet, oklevelet és tárgyjutalmat kaptak. A további helyezettek pedig emléklapot. Az elismeréseket Hajdu László, a XV. kerület polgármestere és Czeba János tűzoltó ezredes, az Észak-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség kirendeltségvezetője adta át.

Comments are closed.