Jövő héten felújítják a villamospályát a Zsókavár és Kolozsvár utcákban

A Zsókavár utcában kifelé az Erdőkerülő utca előtt egy szakaszon elkerítik a belső sávot a villamospálya felújítása miatt. Az Erdőkerülő utca és a Kőrakás park között szakaszosan mindkét irányban útszűkületre kell számítani augusztus 7-13. között – jelezte a BKK Info.

A Kolozsvár utcában a Rákospalotai körvasútsor és a Rekettye utca között ugyancsak útszűkületre kell számítani várhatóan két hétig.

Szombattól a 69-es villamos helyett a teljes vonalon pótlóbusszal lehet majd utazni. Az 5-ös (973-as) autóbusz Tóth István utca, a 125-ös autóbusz Rekettye utca és Kolozsvár utcai piac megállóját áthelyezik.

Ezen a hétvégén a 62-es és a 62A villamos a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), illetve a Kőbánya alsó vasútállomás és a Mexikói út metróállomás között jár.

Augusztus 7-től 13-ig (hétfőtől vasárnapig) a 3-as, a 62-es és a 62A villamos rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út, a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), illetve a Kőbánya alsó vasútállomás (Mázsa tér) és a Bosnyák tér között szállítja az utasokat. Pótlóbusz közlekedik a Bosnyák tér és a Mexikói út metróállomás, illetve Rákospalota, MÁV-telep között is.

Comments are closed.