Jótékony bohóckodás

Igazi programkavalkád fogadta augusztus 13-án a kerületben élőket a Gazdálkodó utcában. A Palota Sport és Darts Kocsma ugyanis jótékonysági kampánnyal támogatja a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesületét, ez alkalomból pedig  hétvégi mulatságra invitálták a városrész lakóit. 

Fotó: XVMÉDIA, Nagy Botond

Az eseményen a  gyerekek ecsetet, ceruzát ragadtak, szorgosan készültek a remekművek. A kézműves foglalkozások mellett a lufihajtogatás is népszerűnek bizonyult, egy kis bohóckodás után mindenkinek jól esett a hűsítő és az ajándék jégkrém. 

A rendezvényen részt vett Cserdiné Németh Angéla polgármester, Hajdu László országgyűlési, valamit Makai Ferenc egyéni képviselő is, akik nem jöttek üres kézzel ajándékkal lepték meg a kerületi nagycsaládosokat, hogy könnyebb legyen a szeptemberi iskolakezdés.

A móka augusztus 14-én jótékonysági Darts versennyel folytatódik, melynek nevezési díját szintén a Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete részére ajánlják fel. 

Mindemellett a szervezők arra buzdítják a kerületieket, hogy támogassák az egyesületet, a program alatt írószereket, iskolába valót a helyszínen is gyűjtenek a gyerekeknek!

Comments are closed.