Indul a programkavalkád!

A Boldog Salkaházi Sára-templom udvarán (Pattogós utca 1.) idén is nyáresti kikapcsolódás várja az érdeklődőket egy héten keresztül.

Az Újpalotai Nyári Játékok programjai változatos szórakozást kínálnak a művészeteket kedvelőknek június 21. és 25. között, minden este 8 órától. A belépés most is ingyenes lesz – tájékoztatta lapunkat Gergely Barbara, az Újpalotai Szabadidő Központ vezetője.

A járványügyi intézkedéseknek megfelelően a rendezvény a közönség számára csak védettségi igazolvánnyal lesz látogatható. Rossz idő esetén a programokat a helyszínen, kisebb befogadóképességű zárt térben rendezik meg.

Hétfőn fellép a Misztrál együttes, a magyarországi zenei élet egyik népszerű formációja. Kedden Szarvas József Pustol a hó című önálló estjét mutatják be. Szerdán  Farkas Gábriel Band Sinatra & Friends című koncertje hallható. Csütörtök este Másik János Kaland Barátom című zenei estje tekinthető meg a templomudvarban. A hét zárásaként, pénteken Szép a tavasz, szép a nyár címmel Csík János és a Mezzo sajátos, jó hangulatú koncertélményt ígér.

„Ezúton szeretnék köszönetet mondani Cserdiné Németh Angéla polgármesternek és az önkormányzatnak, hiszen az ő támogatásuk nélkül a programsorozat nem valósulhatna meg. Köszönöm továbbá Repcsik Gyula plébános úrnak is, aki majd’ egy évtizede biztosít csodálatos helyszínt rendezvényünk számára a templom udvarán” – mondta Gergely Barbara.

Részletes információ:a www.csokonaikk.hu honlapon és az Újpalotai Közösségi Ház Facebook-oldalán található.

 

 

Comments are closed.