Idén új helyen a napközis tábor

A Csokonai Kulturális és Sportközpont működteti és szervezi idén nyáron is a napközis tábort a kerületi általános iskolás tanulók részére, ám a helyszín új. A Szántóföld utcai sporttelep helyett a Czabán Általános Iskolában (Széchenyi tér 13.) és a mellette található Budai II. László Stadionban (Csokonai Kulturális és Sportközpont – Széchenyi tér 8–10.) lesznek a gyerekek.
A táborban 9 hétig, június 20-tól augusztus 19-ig fogadják a kerületben lakó vagy az önkormányzat által működtetett általános iskolák első-hatodik osztályos tanulóit (7–12 éves korig). Egyedi kérelem alapján, a polgármester jóváhagyásával vehet részt a napközis táboroztatásban az a gyerek, aki a 14. életévét még nem töltötte be, de a 12.-et már igen, illetve aki nem a XV. kerületben lakik, és nem az önkormányzat által működtetett iskola tanulója.
A gyülekezőhelyekről – Kolozsvár Utcai Általános Iskola (Kolozsvár utca 1.); Kikötő – Ifjúsági Közösségi Sziget (Száraznád utca 5.); Budai II. László Stadion (Széchenyi tér 8–10.) – pedagóguskísérettel külön autóbusz hozza-viszi naponta a gyerekeket reggel 6 és fél 8, valamint délután 4 és 5 óra között.
Színes programok várják a táborozókat a játékokkal, sportpályákkal felszerelt szép környezetben. Mindemellett a tábor időtartama alatt külön busszal viszik úszni a táborozókat a kerületi tanuszodába.
A kirándulások és a helyi programok térítésmentesen vehetők igénybe. Amiért fizetni kell, az a napi háromszori étkezés, amely naponta 617 forintba kerül. A kerületi gyerekek a napközis táborban ugyanazt az étkezési díjkedvezményt vehetik igénybe, amelyre a tanév során jogosultak voltak. A tábor első hetére június 7-én lehet befizetni reggel fél 7 és 10 óra között, valamint fél 3-tól este 6 óráig. Pótbefizetést június 14-én tartanak. A befizetések helye a Budai II. László Stadion (Széchenyi tér 8–10.).
Befizetési napok:

2016. június 21.
2016. június 28.
2016. július 5.
2016. július 12.
2016. július 19.
2016. július 26.
2016. augusztus 2.
2016. augusztus 9.

Fontos tudni, hogy a tábor időszakára vonatkozó Palota gyermekétkeztetési kedvezmény iránti kérelmet a tábor kezdetét megelőző 5. napig lehet benyújtani, a határ­idő elmulasztása jogvesztő. A kérelmeket az önkormányzat ügyfélszolgálati irodáján (Bocskai utca 1–3.) lehet leadni.

Comments are closed.