Ideiglenesen módosul a 62-es villamos közlekedése is

Pályafelújítás miatt hétfőtől módosul a 28-as, a 28A, a 37-es, a 37A és a 62-es jelzésű villamos közlekedése. A munkák várhatóan május második feléig tartanak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A közlemény szerint hétfőtől a 62-es villamos módosított útvonalon, a Rákospalota, MÁV-telep és a Keleti pályaudvar között viszi az utasokat. A szerelvények a Keleti pályaudvar felé a Fiumei úton a Magdolna utca megállóig a menetrend szerinti, majd a Fiumei úton a 24-es villamos menetrend szerinti útvonalán, ezután a Festetics György utca-Keleti pályaudvar útvonalon halad. Rákospalota, MÁV-telep felé a Keleti pályaudvar-Festetics György utca-Fiumei úton a 24-es villamos menetrend szerinti, majd a Magdolna utcától újra a saját menetrend szerinti útvonalán halad.
A 62-es villamosok egyik irányban sem érintik a Blaha Lujza tér (Népszínház utca), a II. János Pál pápa tér és a Teleki László tér megállóhelyet, és ideiglenesen a 24-es villamos Keleti pályaudvar és Dologház utca megállójában állnak meg.

Comments are closed.