Húsvéti szezonnyitó a Vasúttörténeti Parkban

Kétnapos évadnyitó rendezvénnyel várják az érdeklődőket a vasúti parkban az április 21-22-ei húsvéti hosszú hétvégén 10 és 18 óra között.

Húsvétkor, április 21-22-én rendhagyó hagyományőrző fesztivállal indítja a szezont a park. Mindkét nap játékos húsvéti nyuszikeresés várja a kisebbeket. Aki megtalálja a park területén elrejtett összes tapsifülest, megfejti a feladványt és begyűjti az összes pecsétet, az garantált ajándékot kap.

A kreatív sarokban vasárnap és hétfőn lesz lehetőség tárcsa és kitűző készítésre, műanyagtojás-festésre és színezésre, húsvéthétfőn pedig hagyományőrző kézműves foglalkozásokkal bővül a program, például a nemezeléssel és gyertyaöntéssel. Az ügyesebbek mindemellett fonhatnak húsvéti kosarat is, amibe később a sok finomság és festet tojás is belekerülhet.

Húsvéthétfőn a Bóbita zenekar 11 órakor kezdődő koncertje, a Napraforgó Meseszínház „Hol vagy Nyuszi? Avagy a Húsvéti Kaland” című mesés zenejátéka, illetve a 15:30-kor kezdődő Óperenciás Bábszínház erdei kalandos előadása várja a gyerekeket, állatsimogatót is ígérnek a szervezők.

Április 21-22-én, mindkét nap 10 és 18 között várja kedves látogatóit a Vasúttörténeti Park.

Comments are closed.