Holttestet találtak az M3-as fővárosi kivezető szakaszán – frissítve

Egy nő holttestét találtak meg január 2-a hajnalban Budapesten, az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közleményből kiderült, 1 óra 38 perckor érkezett bejelentés, hogy a 11-es kilométerszelvénynél egy holttestet találtak. Egy nőt gázoltak el, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a gázoló.

A helyszíni szemle idejére az M3-as autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán a 12-es és 13-as kilométerszelvény között a két külső forgalmi sávot a rendőrök lezárták.

Frissítés: A budapesti nyomozók elfogták azt a 20 éves gyömrői férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az M3-as autópályán elütött egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott – írja a police.hu. A honlapon ez áll: “A baleset során letört az autó visszapillantó tükre, amely alapján a rendőrök azonosították a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is. A nyomozók a 20 éves gyömrői V. Martint 2019. január 2-án délelőtt lakcímén elfogták, valamint az udvaron megtalálták és lefoglalták a férfi autóját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának nyomozói a férfi ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt folytat eljárást.”

police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

 

Comments are closed.