Hirdetési ajánlat


Érje el költséghatékonyan a XV. kerület lakóit és vállalkozóit!

A TIZENÖTÖDIK – Rákospalotai, Pestújhely, Újpalotai Életképek a XV. kerületi önkormányzat magazinja, amihez a lakosok ingyen juthatnak hozzá. A lap kéthetente 38 000 példányban jelenik meg. A lap kiadásáért az XV Média Kommunikációs és Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. felel ( 1153 Bp., Bocskai u. 1-3) (Levelezési cím: 1615 Bp. Pf. 155).

Az xvmedia.hu Rákospalota, Pestújhely és Újpalota életét átfogó közéleti információs portál, ahonnan az itt élők és a helyi vállalkozások tájékozódnak.

Az XV. TV napi hét alkalommal 90 perc terjedelemben kb. 200.000 háztartásban látható a kerületi analóg és a DIGI összes budapesti digitális kábelrendszerén, és online az interneten. Egy hirdetés alkalmanként kb. min. 20 mp-ig látszik.

A két médium hatékonyan és más újságokhoz vagy portálokhoz képest lényegesen olcsóbban biztosítja, hogy közleményei, ajánlatai eljussanak az Ön célközönségéhez.

 

Hirdetések leadása

Tizenötödik

Az újság zökkenőmentes megjelentetése érdekében kérjük, hogy a publikálásra szánt anyagokat a lapzárta napján 12 óráig juttassák el a megadott email-címre.
A dokumentumokat emailban várjuk, szöveg esetén Wordben, kép esetén jpg-formátumban 1:1 méretarányban, 300 dpi felbontással – vagy nyomdakész pdf formátumban, composit pdf formában, a megrendelt méretben.

xvmedia.hu

A hirdetés jpg, (animált) gif vagy png lehet. A megjelentetett anyagot 1:1 méretarányban, 72 dpi felbontással juttasák el az alábbi email-címre.

e-mail:  hirdetes@xvmedia.hu

telefon:  +36 1 720 5456

Pin It