Hétfőn folytatódik az előválasztás

Hatalmas érdeklődéssel indult el az előválasztás, a szervezők máris az első nap az erőforrások bővítésén dolgozhattak, hogy akadálytalanul adhassa le mindenki a voksát. Alig néhány órán belül ugyanis belassult az előválasztás informatikai rendszere, az Országos Előválasztási Bizottság közölte, hogy minden részletre kiterjedő technikai elemzést elvégeztek, többlépcsős támadás történhetett, így csak hétfőn folytatódik az előválasztás.

Szeptember 18-26 között lehet szavazni arra, hogy ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, és kiket indítson az ország 106 választókerületében jövő áprilisban. 

Szavazni hagyományosan és online is lehetséges. Személyesen a XV. kerületben négy helyszín között választhatunk. Az újpalotai Fő téren fix sátor áll, az első napon Cserdiné Németh Angéla és Gyurkó Dániel várta a szavazókat.

Míg Pestújhelyen a Vasutastelep utca 4. szám alatt, Rákospalotán a Fő úton és a Kossuth Lajos utcában úgynevezett mozgó sátrakat állítanak fel. A sátorhelyszínek és a jelöltek listáját a https://elovalasztas2021.hu/oldalon találják. 

Online szavazás esetében regisztrálni kell! Részleteket előző cikkünkben itt olvashatnak.

Fotó: XVMÉDIA, Vargosz

Comments are closed.