Gyermekvasút gyereknapi rendezvényekkel

A május 26–27-i hétvégén a Széchenyi-hegyi Gyermekvasúton, a vasúttörténeti parkban és a balatonfenyvesi vasúton is gazdag programkínálat fogadja a gyermekeket.

A Széchenyi-hegyi Gyermekvasút hűvösvölgyi állomásán egész nap színpadi előadások, zenei programok, bűvészshow, pónilovaglás, hajtányozás, ugrálóvár és modellvasút is várja a kicsinyeket. A Gyermekvasút hosszabb üzemidővel közlekedik és a 18 évnél fiatalabbak ezen a napon jegyváltás nélkül utazhatnak a vonatokon. Részletek a gyermekvasut.huoldalon.

A Tatai úti vasúttörténeti park május 26-án és 27-én is nyitva áll az érdeklődők előtt. A a gyermeknap programjában számos koncert és bábszínházi előadás szerepel, de lesz trambulin, labdafürdő, kishajóvezetési lehetőség, kerékpáros KRESZ-ügyességi pálya, és természetesen a park népszerű interaktív szórakozási lehetőségeit – kerti vasút, kézihajtányozás, lóvasút, sínautó – is ki lehet majd próbálni. Tovább információ a vasuttortenetipark.hu oldalon.

Ugyancsak gyermeknapi programok várják a családokat május 27-én a Balatonfenyvesi Gazdasági Vasúton is. Erről részleteket a amavcsoport.hu oldalon lehet olvasni.

Comments are closed.