Gyermekétkeztetés az őszi szünetben

Az őszi szünetet minden bizonnyal nagyon várják a gyerekek. A pihenő előtti utolsó tanítási nap október 25-e, a szünet utáni első tanítási nap pedig november 4-e. Az önkormányzat idén is biztosít meleg ételt a tanulóknak. Egyes oktatási intézményekben az október 24-ét és 25-ét is kiadják szabadnapnak, így az október 23-i ünneppel másfél hétre kiszakadhatnak a mókuskerékből a családok az őszi szünetben.

A kerületi önkormányzat már a hónap elején tájékoztatta a szülőket a szünidő alatti közétkeztetésről. Október 28-a és november 1-je között munkanapokon ugyanis lehetőség van meleg ételt igényelni a tanulók számára.

A kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező, életvitelszerűen a városrészben lakó kiskorú gyermeknek, aki iskolai ügyeletet nem kért, napi egyszeri meleg ebédet szolgáltat az önkormányzat. A menüt a Pajtás Étteremben helyben fogyasztáson kívül elvitelre is kérhetik a megrendelők.

Az étkezést október 21-én és 22-én reggel 8 és délután 4 óra között lehet megrendelni az Időseket Segítő Szolgálat és Szociális Konyha Arany János és Klebelsberg utcai telephelyén, valamint az Időseket és Demenciával Élőket Segítő Szolgálatnál a Kontyfa utcában. A kedvezményekről és a megrendeléshez szükséges dokumentumokról részletesen az önkormányzat honlapján, a bpxv.hu-n tájékozódhatnak az érdeklődők.