Folytatódik a villamospótlás a 62-es villamos vonalán is április közepétől

Közlekedési rend április 15-től május 5-ig

A közösségi közlekedési járatok forgalmi rendje 2019. április 15-től, hétfőtől várhatóan május 5-ig, vasárnapig az alábbiak szerint változik:

  • A 62-es villamos nem közlekedik. Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között a megszokottnál sűrűbben induló 62A villamossal utazhatnak.
  • A 28-as és a 28A villamos módosított útvonalon, temetői végállomása és – a Magdolna utca megálló után a 24-es villamos vonalára terelve – a Keleti pályaudvar M között közlekedik.
  • Rövidített útvonalon közlekedik a 37-es villamos az Új köztemetőtől, a 37A pedig a Sörgyártól a Magdolna utca (Fiumei út) megállóig.
  • A 28-as, a 28A, a 37-es, a 37A és a 62-es villamos helyett a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Orczy tér között pótlóbusz jár, amelynek útvonala és pontos megállóhelyei térképes felületen követhetők nyomon a BKK FUTÁR alkalmazásban: a Blaha Lujza tértől az Orczy tér felé tartó buszoké ezen a linken, az Orczy tértől a Blaha Lujza tér felé tartó buszoké pedig ezen a linken. A pótlóbuszra az Orczy térnél a Baross utcában a Dobozi utca kereszteződése előtt, a Blaha Lujza téren pedig a 217E busz végállomásán lehet felszállni. A pótlóbusz a Magdolna utca megállóhelyet csak a belváros felé érinti.
  • A 9-es autóbusz munkanapokon a reggeli és a délutáni csúcsidőszakban a megszokottnál sűrűbben indul. A Kőbányáról a belváros felé tartva a lezárt, pótolt villamosszakasz elkerülhető, ha az Örs vezér tere felé indulnak a 3-as vagy a 62A villamossal, majd ott az M2-es metróra átszállnak.

Comments are closed.