Folytatódik a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől – változik a buszközlekedés

Folytatják a Csömöri út felújítása augusztus 24-étől, ezért a korlátozások miatt változik a 131-es, a 231-es és a 996-os autóbusz közlekedése augusztus 24-én (pénteken) az első reggeli járatindulástól várhatóan október 8-ig – írja a BKK.

Hosszabb szakaszon lesz egyirányú a Csömöri út a József utcától a Rózsa utcáig, és a Pálya utca a Csömöri út irányában a Szent Korona utca és a Csömöri út között is egyirányú lesz.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

A 131-es és a 231-es autóbusz Kisszentmihály, Baross utca; illetve a Rákospalota, Széchenyi tér felé a Rózsa utca–Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és a Pálya utca megálló helyett a 144-es autóbusz Rózsa utca megállójában; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után áll meg.

A 996-os autóbusz Újpest-Központ M felé a Szent Korona utca–Pálya utca útvonalon terelve közlekedik, és nem érinti a Szent Korona utcai lakótelep, a Csömöri út és a Pálya utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Rózsa utcában, a Szent Korona utca kereszteződése előtt; illetve a Pálya utcában, a Csömöri út kereszteződése után állnak meg.

Comments are closed.