Ellopott mindent, ami a kezébe került – 1,5 millió forint a futárcég kára

A kerületi rendőrök elfogták azt a férfit, aki mintegy 1,5 millió forint értékben lopott műszaki cikkeket egy futárszolgálat XV. kerületi telephelyéről – írja a police.hu.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

A 37 éves budapesti V. Viktor január 12. és február 8. között többször is lopott többek között mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket egy futárszolgálat XV. kerületi telephelyéről. A férfi korábbi munkahelyéről két alkalommal a 16 éves fiával együtt lopta el a csomagokat, de volt, amikor társával, egy 25 éves pándi férfival ment. V. Viktor és társa február 3-án is megpróbált bejutni a raktárba, de a biztonsági őr megzavarta őket, ezért elhagyták a helyszínt.

A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a XV. kerületi rendőrkapitányság.

 

Aztán V. Viktor február 8-án ismét visszament társával a telephelyre. A biztonsági őr észrevette a két férfit, és értesítette a rendőröket, akik a helyszín közelében elfogták az elkövetőket.

A rendőrök a 25 éves pándi férfit lopás bűntett kísérlet miatt, V. Viktort pedig 24 rendbeli lopás és egy rendbeli lopás bűntett kísérlet miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök V. Viktort letartóztatták, a férfi 16 éves fiát is gyanúsítottként hallgatták ki.

Comments are closed.