Elismerések Bernecebarátitól

Kerületünk polgármesterének, Hajdu Lászlónak Bernecebaráti önkormányzata díszpolgári címet adományozott, dr. Géczi István, a korábbi Ifjúsági és Sportközpont nyugalmazott vezetője pedig Bernecebaráti községért plakettet, valamint Nagy Előd festő- és éremművész díszoklevelet vehetett át. Az elismeréseket Gyenes Zoltán Bernecebaráti polgármestere adta át a XV. kerületi polgármesteri hivatalban január 12-én. Az ünnepségen részt vett a község volt polgármestere, Kertész László, valamint a XV. kerületi önkormányzat részéről dr. Filipsz Andrea aljegyző is.

Nagy Előd, dr. Géczi István, Hajdu László/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Nagy Előd, dr. Géczi István, Hajdu László/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Az átadón Gyenes Zoltán kiemelte, hogy mindhárom díjazott sokat tett a település fejlődéséért, továbbá Szokolyi Alajos olimpikon emlékének ápolásáért.

A XV. kerület és a község együttműködése több évtizedre nyúlik vissza.  A díjazottakkal a XV. kerület Bernecebaráti Gyermektábora révén került kapcsolatba a település önkormányzata. A község polgármestere kiemelte, hogy népszerű a településen létesített tábor, 2006 óta körülbelül ötvenezer kerületi gyerek látogatott el ide.

Comments are closed.