Élet a falon!

A Kozák téri Közösségi Ház művészeti pályázatot hirdet művészeti képzésben részt vevő diákok számára. A ház fennállásának 45. évfordulója alkalmából lehetőséget adnak egy művészi festmény kivitelezésére.

A feladat a Kozák téri Közösségi Ház (Gábor Áron utca 58. c) épületének külső, utcára néző homlokzatán található vakablakára egy egyedi, a közösségi ház értékeit megmutató műalkotás tervezése és kivitelezése a megadott feltételek és paraméterek alapján.
A pályázatra 14 és 22 év közötti fiatalok pályamunkáit várják. Pályázni lehet egyénileg vagy akár csoportosan is. Egy pályázó több tervvel is pályázhat.
A szakmai zsűri végül egy alkotást választ majd ki, melynek a kivitelezését a nyertes diákokra bízzák. A kivitelezés minden költségét a Kozák téri Közösségi Ház viseli.
A nyertes pályázatot, a terv megvalósítása mellett, egy 100 000 forint értékű képzőművészeti ajándékcsomaggal is támogatja a Kozák téri Közösségi Ház és a XV. kerületi önkormányzat.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. április 1. Eredményhirdetés: április. 20., hétfő 12 órakor a Kozák téri Közösségi Ház Facebook-oldalán. A homlokzat festésének időszaka április 27-től május 29-ig tart. A díjátadó ünnepség június 6-án 18 órakor lesz a Kozák téri Nap keretében. A vakablak szélessége 330 cm, hosszúsága a legmagasabb ponton 218 cm. A felület jelenlegi anyaga diszperziós festék. A pályázathoz készített tervet vagy terveket és a pályamunka leírását, ami a kivitelezés tervezett technikájáról, anyagáról szól, az adott festékanyagok meghatározásával, pdf formátumban kell elküldeni a jelentkezési lappal együtt, legkésőbb 2020. április 1-ig a pilar.kata@csokonaikk.hu e-mailre.

Comments are closed.