Elbúcsúztatták Frák Erikát

Elbúcsúztatták Frák Erikát, a Pestújhelyi Általános Iskola igazgatónőjét augusztus 4-én a VIII. kerületi Krisztus Király Plébániatemplom Urnatemetőjében. Hosszan tartó súlyos betegség után július 18-án életének 59. évében hunyt el Frák Erika, aki 2000-től dolgozott a kerületi iskolában könyvtárosként, majd intézményvezetőként.

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Fotó: XV Média, Nagy Botond

Munkatársai pontos, alapos, együttműködő, kreatív, empatikus embernek ismerték meg. Az élethosszig tartó tanulás elkötelezett híve volt.

Kovács Katalin, a KLIK tankerületi igazgatója arról tájékoztatta lapunkat, hogy az iskola vezetését teljes hatáskörrel a Szervezeti és Működési Szabályzatban meghatározott helyettes látja el. Ezzel egy időben – mivel nőtt az intézmény tanulólétszáma és a jogszabály erre lehetőséget biztosít – intézkedtek második intézményvezető-helyettes megbízásáról, így változatlanul két magasabb vezető áll az iskola élén azért, hogy a tanévkezdés zökkenőmentes legyen. Az intézményvezetői pályázat kiírása az Emberi Erőforrások Minisztériumának hatásköre, ezt a jogszabályban meghatározott időn belül elvégzik.

Comments are closed.