Egyszerűsödik az ebédbefizetés

Szeptembertől a kerületi óvodákban is bevezeti a Multiscool3 étkezésbefizető és -nyilvántartó programot a GMK, így az iskolások után az ovis gyerekek családjának is lehetővé válik, hogy akár otthonról bankkártyával egyenlíthessék ki az ebédbefizetést.

Ebédeltetés/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Ebédeltetés/Fotó: XV Média, Nagy Botond

Az új nevelési évtől a program használatával elkerülhető lesz az óvodákban a sorban állás a meghirdetett ebédbefizetési időpontokban. A Multiscool3 program használatával minden hónap 6-ától 20-áig, éjjel-nappal, hétvégén, otthonról, telefonról kényelmesen intézhető a befizetés. Emellett a webes felületen a hét minden napján folyamatosan rögzíthető az étkezéslemondás is, a program automatikusan jóvá is írja az ebédlemondás miatt visszajáró összeget – tájékoztatta lapunkat Soha Péter, a GMK gazdasági igazgatója.
A programot egy évvel ezelőtt, 2018 januárjában vezették be a kerületi általános iskolákban, és a tapasztalatok azt mutatják, érdemes az óvodákra is kiterjeszteni a rendszert, hiszen egyre több szülő él ezzel a lehetőséggel. További részletek az Életképek 3. számában olvashatók.

Comments are closed.