Egy hónapig módosított útvonalon jár a 124-es

Április 11-én (szombaton) az első járatindulástól várhatóan május 12-éig távhővezeték-építés miatt lezárják a XV. kerületben a Pestújhelyi utat a Gergő utca és a Templom tér között, ezért a 124-es autóbusz mindkét irányba módosított útvonalon közlekedik – írja a BKK.

Április 11-étől (szombattól) várhatóan május 12-éig lezárják a Pestújhelyi utat a Gergő utca és a Templom tér között. A személygépkocsival közlekedők számára a BKK javasolja, hogy az Apolló utca–Nyírpalota út–Madách utca–Hősök útja–Szerencs utca útvonalon kerüljenek. A forgalomkorlátozásról a helyszínen kihelyezett jelzőtáblák is tájékoztatást adnak.

Az útlezárás miatt a 124-es autóbusz

  • a Bosnyák tér felé a Pestújhelyi útig menetrend szerinti útvonalán közlekedik, majd a Szerencs utca–Hősök útja–Thököly út–Apolló utca–Pestújhelyi út felé kerül, ezért a Templom tér és Sztáray Mihály tér megálló kimarad. A terelt útvonalon a 231-es autóbusz Apolló utca megállójában lehet felszállni a 124-es buszra.
  • Rákospalota, Bogáncs utca felé a Pestújhelyi úton az Apolló utcáig menetrend szerinti útvonalán halad, majd az Apolló utca–Nyírpalota út–Madách utca–Hősök útja–Szerencs utca felé kerül, ezért a Templom tér és a Szerencs utca megálló kimarad. A terelt útvonalon a 224-es és a 231-es autóbusz Thököly út megállójában, majd a Szerencs utca 208. előtti ideiglenes megállóban lehet felszállni a 124-es buszra.

Comments are closed.