Ebédbefizetés kényelmesen

A Gazdasági Működtetési Központ (GMK) a Multiscool3 étkezésbefizető és -nyilvántartó programon keresztül lehetővé tette a kerületi általános iskolás gyerekek családjának, hogy idén januártól akár otthonról bankkártyával egyenlíthessék ki az ebédbefizetést.

A program használatával elkerülhető az iskolákban a sorban állás a meghirdetett ebédbefizetési időpontban. A Multiscool3 program használatával minden hónap 6-ától 20-áig, tehát 15 napon keresztül, éjjel-nappal, hétvégén, otthonról, telefonról, kényelmesen intézhető a befizetés. Emellett a hét minden napján folyamatosan rögzíthető az étkezéslemondás telefonálgatás, e-mail-írás nélkül, a program automatikusan jóvá is írja az ebédlemondás miatt visszajáró összeget.

Fotó: XV Média, Vargosz

Fotó: XV Média, Vargosz

– Több mint ezerhétszáz felhasználónak küldtük ki januárban a használathoz szükséges adatokat, és az ismerkedés hónapjában majd háromszázan éltek is az új lehetőséggel. A februári időszakban ez a szám több mint négyszázötven főre emelkedett, amely az összes befizető 18 százalékát teszi ki. Célunk, hogy minél többen éljenek a Multiscool3 nyújtotta lehetőségekkel, megkímélve magukat a sorban állástól. Reméljük, hogy ez a növekedési tendencia folytatódni fog, ahogy a szülők felismerik a program nyújtotta kényelmet, előnyöket – mondta lapunknak Soha Péter gazdasági igazgató.

A regisztráláshoz szükséges nyomtatványok, tájékoztatók elérhetők a GMK honlapján, a http://www.gmkxv.hu/kozetkeztetes/­nyomtatvanyok-tajekoztatok címen. A program használatával kapcsolatban a GMK munkatársai a +36 1 815 1764 és a +36 70 492 3380 telefonszámokon is várják a kérdéseket és az esetleges hibák, problémák bejelentését.

Comments are closed.