Digitális ötletpályázat

Bruttó 38 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet a legjobb digitális megoldások felkutatására az OTP Fáy András Alapítvány az OTP Bank és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával. A megálmodott projekt ötletével 2018. január 15-ig online jelentkezni.

A pályázaton a játékosság, kreativitás, innovatív megközelítés kiemelten fontos. Így közösségi médiás programmal, applikációval, gamification-projekttel vagy akár VR-megoldással is lehet jelentkezni 2018. január 15-ig a www.fayotletpalyazat.hu honlapon keresztül.

mobile-application

A pályázaton minden 14. életévét betöltött pályázó indulhat. A legjobb projektet az alapítvány elismert szakemberekkel valósítja majd meg. Így akár középiskolás diákok, kollégiumi szobatársak vagy akár a számítástechnikában teljesen járatlan szülők is pályázhatnak.

A beküldött ötleteket négytagú szakmai zsűri bírálja el,  és a legígéretesebb ötletet beküldő pályázóknak Mentor Programmal is segítenek a pályázati anyag tökéletesítésében.

Az Ötletpályázat összdíjazása bruttó 38 millió forint, amely a versenypályázatra beküldött, formailag elfogadott pályamunkák között a következő módon oszlik meg:

  • a fődíj bruttó 15 millió forint,
  • az OTP Fáy András Alapítvány – a zsűri javaslata alapján – bruttó 23 millió forintot oszt szét a Mentor Programba bekerült, arra érdemes pályázók között.

Comments are closed.