Cipősdoboz akció – akár online

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? – teszi fel a kérdést a Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor.

A koronavírus-járvány a cipősdoboz akcióra is hatással van, hiszen sok dobozgyűjtő hely, ahol eddig leadhattuk az ajándékkal megtöltött cipősdobozokat, most a veszélyhelyzet miatt kényszerűségből zárva tart.
Kerületünkben november közepéig mindösszesen egy helyszín, a Borhy Kertészet regisztrált gyűjtőpontnak. A kertészet a Régi Fóti út 77. szám alatt, a MOL-kút mellett található. Az ajándékdobozokat november 29. és december 19. között várják.
Aki szeretne csatlakozni a karácsonyi ajándékgyűjtő akcióhoz és segíteni a rászoruló gyerekeken, keressen egy üres cipősdobozt, vonja be csomagolópapírral, majd töltse meg ajándékokkal, és adja le a dobozgyűjtő ponton.
A dobozba játékot, iskolai eszközöket, édességet, higiéniai eszközöket, könyveket, egyéb kiegészítőket egyaránt lehet csomagolni. A dobozra pedig ne felejtsék el ráírni, hogy milyen korosztályú lánynak/fiúnak szánják az ajándékot. Jókívánságot, üdvözlő sorokat is lehet írni a csomagra.
Emellett online cipősdoboz adományok megvásárlásával is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy új, minőségi játékokkal lepjenek meg rászoruló gyermekeket. Ehhez online lehet ajándékot választani a kicsiknek a http://ciposdoboz.hu/ honlapon.