Tag: videó

11
ápr

Kórusban Mácsaival a költészet napján

Eddig az ismert színészek – többek között Bálint András, Csuja Imre, Mácsai Pál, Molnár Piroska Mucsi Zoltán – jártak költészet napján a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakgimnáziumban, idén azonban az iskola diákjai látogattak el egy ismert színművészhez.

2
jún

A Pléh Csárdában járt az amerikai sztárséf

Anthony Bourdain, az amerikai tévés sztárséf idén januárban járt Budapesten, amikor a Parts Unknown című, CNN-re készített sorozatának egyik epizódját forgatta.

13
nov

Filmvásznon az idősebb generáció világa

Októberben újabb állomásához érkezett a KoMa közösségi videoprojektje. Az év elején az Újpalotai Közösségi Házban és a Pólus moziban is nagy sikerrel bemutatott amatőr filmek – a Spirál, a Hurok és a Palota című alkotások – után a nyáron újabb rövidfilmek készültek el.

21
máj

Két új KOMA-program

Két újabb programot hirdetett meg a KOMA Társulat.

26
febr

63 nap, 10 fiatal, 3 film

A KOMA Bázis büszkén bemutatja XVID – Közösségi Videózás Újpalotán A KOMA az újpalotai lakótelepen indította el első közösségi videós programját. Célunk, hogy rendhagyó, izgalmas, korszerű eszközökkel dolgozzuk fel a hagyományos társadalmi és szociális problémákat, melyek a helyi lakosság mindennapjait meghatározzák. A fiatalok két hónapon keresztül önállóan forgatták le 20-30 perces filmjeiket életükről, mindennapjaikról. A filmek díszbemutatója március 19-én lesz a Pólus Filmszínházban

Read more