Tag: Városházi esték programsorozat

26
szept

Mester és Tanítvány

Hosszú idő után folytatódhatott a Városházi Esték programsorozat a kerületi polgármesteri hivatal házasságkötő termében. Az újraindulás első vendégei Hárspataki Gábor olimpiai bronzérmes kerületi karatés és edzője, Fischer Mihály sensei voltak.

22
szept

Egy olimpiai bronzérem története

Újra indul a Városházi Esték programsorozat, szeptember 23-án a közéleti műhelybeszélgetésen ezúttal Hárspataki Gábor olimpiai bronzérmes karatékát és Fischer Mihály edzőt köszönthetjük a vendégek sorában.

23
júl

Színtér, játék nélkül

A Városházi esték programsorozat a karanténhelyzet után a megújult házasságkötő teremben folytatódott. A telt házas újrakezdés első vendége Farkas Franciska színész, szociális munkás volt, aki mély meggyőződésével, vidám személyiségével, gondolataival gyorsan elnyerte a közönség szimpátiáját.
Viktória – A zürichi ­expressz című film főszerepéért megkapta a Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál legjobb színésznőnek járó díját. Az Aranyélet című sorozatban nyújtott alakításáért a legjobb mellékszereplőnek választották, míg a Brazilok főszerepe után önálló esttel mutatkozott be. Drámapedagógus, szociális munkás, és közben úgy idézi József Attila Ős patkány terjeszt kórt sorait, hogy semmi kétség: Farkas Franciska színésznőnek született.