Tag: utak

10
dec

Kiszűri és ellenőrzi az utak agresszorait a rendőrség

A szabálytalanul közlekedők lefülelésére indított akció már elkezdődött, és december 23-ig ütemesen indulnak bevetésre az ellenőrzést végző csoportok szerte a városban. A fő cél, hogy kiszűrjék a forgalomból az agresszív, másokat irritáló, a közlekedési szabályokat szándékosan megszegő autósokat – írja a kreszvaltozas.hu.

16
szept

Ellenőrzik, hogy ki telefonál, csetel, szelfizik vezetés közben

Egyhetes összehangolt rendőrségi közúti ellenőrzés kezdődik ma Magyarországon. A menet közbeni mobilozás ellenőrzik a rendőrök – írja az MTI.

30
máj

Két keréken, szabályosan?

Itt a jó idő, egyre több kerékpáros közlekedik a városban. Korántsem mindegy azonban, hol haladhatnak, mint ahogy arról is beszélnünk kell, hogy egyes helyeken hol kénytelenek tekerni.

22
máj

Tervet készített az önkormányzat a tisztább kerületért

Intézkedési tervet dolgozott ki a közterületek rendjének megóvására az önkormányzat. Erről tartott sajtótájékoztatót a kerület vezetése május 21-én, amin az is elhangzott, hogy szigorúbban lépnek fel a szemetelőkkel szemben.

19
febr

Terhet jelentő gépjárművek

Sokan panaszkodnak a kerületben az átmenő teherautó-forgalomra. A nehézgépjárművek ugyanis nemcsak a személy­autó-forgalmat lassítják, hanem az útburkolatot is rongálják, illetve a gépjárművek zaja a lakosságot is zavarja. Ezért az önkormányzati rendészek a rend­őrök­kel, valamint a főváros rendészeti igazgatóság felügyelőivel összefogva februárban átfogó, kiemelt számú ellenőrzéseket tartanak a kerületben.