Tag: Újpalotai Nyári Játékok

23
jún

Koncertélmény a templomban

Csodálatos Misztrál koncerttel nyílt meg az idei Újpalotai Nyári Játékok programsorozata  a Salkaházi Sára templomban (Pattogós u.1.) .

Az Újpalotai Nyári Játékok programjai változatos szórakozást kínálnak a művészeteket kedvelőknek június 25-ig, minden este 8 órától. A belépés ingyenes, de a járványügyi intézkedéseknek megfelelően a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Rossz idő esetén a programokat a helyszínen, kisebb befogadóképességű zárt térben rendezik meg.

21
jún

Indul a programkavalkád!

A Boldog Salkaházi Sára-templom udvarán (Pattogós utca 1.) idén is nyáresti kikapcsolódás várja az érdeklődőket egy héten keresztül.

Az Újpalotai Nyári Játékok programjai változatos szórakozást kínálnak a művészeteket kedvelőknek június 21. és 25. között, minden este 8 órától. A belépés most is ingyenes lesz – tájékoztatta lapunkat Gergely Barbara, az Újpalotai Szabadidő Központ vezetője.

23
jún

Újpalotai Nyári Játékok

Ötödik alkalommal szervezi meg az Újpalotai Szabadidő Központ az Újpalotai Nyári Játékokat. A Boldog Salkaházi Sára-templom udvarán minden estére jut egy-egy különleges, ingyenes koncert június 29-e és július 3-a között.