Tag: terv

22
máj

Tervet készített az önkormányzat a tisztább kerületért

Intézkedési tervet dolgozott ki a közterületek rendjének megóvására az önkormányzat. Erről tartott sajtótájékoztatót a kerület vezetése május 21-én, amin az is elhangzott, hogy szigorúbban lépnek fel a szemetelőkkel szemben.

29
jan

ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁS

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 8/2017. (III. 14.) önkormányzati rendelet értelmében tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot és a Partnereket, hogy a 17/2018. (VI. 26.) ök. számú rendelettel elfogadott Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Kerületi Építési Szabályzata (KÉSZ) módosításra kerül. A KÉSZ módosítását két alapvető ok indokolja. Egyrészt a kerület egyes területein a fővárosi településrendezési tervek előírásai miatt korlátozott beépítési lehetőségek kerülhettek csak biztosításra,

Read more

11
aug

Kezdődhet a rendelőépítés

Deák utca és a Fő út sarkán építenék meg az új, összevont felnőtt- és gyermek-háziorvosi rendelőről.

13
aug

Áldozni kell a közbiztonságra

Az önkormányzat rövid távú közbiztonsági koncepcióját ismertették augusztus 11-én a Csokonai Művelődési Házban.

11
júl

Csomóponti fejlesztések

Az újpesti és a XV. kerületi önkormányzat együttműködésével, a Budapesti Közlekedési Központ megbízásából, kerületi építési szabályzat és szabályozási terv (KSZT) készült a „Káposztásmegyer, intermodális központ és környezete” területére. A KSZT jóváhagyását tartalmazó előterjesztés június végén került a képviselő-testület elé.