Tag: térfigyelő kamerák

4
febr

Egyből nagy eredmény

Bár január elsejétől még csak egy rendőr lát el kamerafigyelést szabadidejében az Illyés Gyula utcai térfigyelő-központban, az önkormányzati rendészetnél máris nagy eredményként könyvelik el ezt a változást.

10
okt

Újabb kamerák a kerületben

Az év eleji 27 kamera után szeptember 24-én újabb tíz eszközzel bővült a kerületi térfigyelő kamerarendszer. A kamerák ezúttal nemcsak újpalotai és pestújhelyi közterületeket, hanem Rákospalota egyes részeit – a Csobogós lakótelepet, a Fő út – Kossuth utca találkozását és a Károlyi Sándor utca – Közvágóhíd utca sarkát – is szemmel tartják.

15
aug

Újabb nyolc térfigyelő kamera

Harmadik üteméhez érkezett a közbiztonság növelését szolgáló térfigyelő kamerarendszer bővítése kerületünkben. Tavaly 27, főként újpalotai helyszínre telepített kamerát részben pályázati, részben saját forrásból az önkormányzat.

29
máj

Újabb térfigyelő kamerák

Az bizonyos, hogy újabb tíz kerületi helyszínre telepítenek térfigyelő kamerát idén, de ez a szám akár duplázódhat, sőt triplázódhat is, ha nyer az önkormányzat a belügyminisztériumi pályázaton.

19
febr

Védett pályák

Ma már nemcsak a rendőrök, hanem a közterület-felügyelők, az önkormányzat rendészeti csoportja és a térfigyelő kamerák is vigyáznak a rendre a kerületben. Az önkormányzat azonban azt tervezi, hogy a sportlétesítményekben is felszereltet kamerákat. Bitvai Nándor alpolgármester elmondta, hogy a berendezésekkel a sportlétesítményeket és az újonnan épült műfüves pályákat szeretnék megóvni. Elsősorban a rongálóktól, másodsorban pedig az „önkéntes területfoglalóktól”. – A

Read more