Tag: társadalmi egyeztetés

11
jún

Egy híd, amely Palotára vezetne

Bakos Bernadett, a Lehet Más a Politika budapesti elnökségének a tagja és Szilvágyi László, az LMP XV. kerületi önkormányzati képviselője június 10-én sajtótájékoztatót tartott a tervezett Aquincumi-híd kerületet érintő szakaszáról.

Szilvágyi László kifejtette, hogy sem a Taksony sor, sem a Rákospalotai Körvasút nem alkalmas arra, hogy elbírja a solymári medence forgalmát. Hozzátette: az Aquincum-hídnak köszönhetően a közlekedés, amely korábban a Szentendrei utat, az Árpád-hidat, majd a Könyves Kálmán körutat használta, a jövőben Újpest, Rákospalota érintésével fog becsatlakozni az M3-as forgalmába. Így hiába utasította el már több alkalommal is Rákospalota és Pestújhely lakossága a Munkáskörutat, a tervezett „egérút” meg fog valósulni. A képviselő kitért arra is, hogy a tervezett csomóponton (az M3 bevezetőjénél) 60-80 házat le is kellene bontani.

21
febr

Metrófelújítás: az utasok véleményét várja a BKK

Március 7-ig várják a javaslatokat.

27
okt

Társadalmi egyeztetés a 7-es és 33-as buszcsalád új menetrendjéről

Társadalmi egyeztetésre bocsátja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 7-es és 33-as buszcsalád új menetrendjét, a véleményeket november 10-ig várják – írja a BKK a közleményében.