Tag: tanulás

1
febr

Elkészült az új Nemzeti Alaptanterv

A legtöbb iskolában január 31-én kapták meg a diákok az első félévben elért tanulmányi eredményeikről az értesítést. Ezzel egy időben Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere bejelentette: elkészült az új Nemzeti Alaptanterv, amit néhány hónap múlva az első, az ötödik és a kilencedik évfolyamon már be is vezetnek.

28
aug

Nyelvtanulásra is igényelhető lesz a diákhitel októbertől

Nyelvtanulásra is igényelhető lesz a diákhitel októbertől – hangzott el az M1 aktuális csatornán. A tanulásra 500 ezer forint vehető fel.

30
ápr

Miért jó a közös tanulás?

Miután megfogadtam, hogy igyekszem a rossz helyzetekben is keresni a jót, hiszen már magam számára is unalmassá vált az állandó panaszkodás, kicsit könnyebbé vált az életünk.

7
dec

Elismerést kaptak a kerület legjobb tanulói és sportolói

Zsúfolásig megtelt a hivatal díszterme december 5-én, ahol az „Élen a tanulásban, élen a sportban”, valamint a „Kerület kiváló sportolója” elismeréseket adták át.

30
okt

A nagy testvér

Akinek iskolás gyereke van, tudja jól, mit az az e-kréta. Igen, az elektronikus napló, amiből netes felületen keresztül tájékozódhatunk nemcsak a gyerek érdemjegyeiről, de a házi feladatokról, az órai anyagról is, sőt még egyéb, iskolával kapcsolatos eseményekről, tudnivalókról is.