Tag: Semmelweis-nap

26
jún

Hálás köszönet az egészségügyi szakembereknek

A koronavírus-járvány sok mindent átírt, többek között a protokollokat is. A változások érintették az önkormányzat által szervezett július elsejei Semmelweis-napot is, melyet immár második alkalommal csak szűk körben ünnepelhettek a Rákos úti szakrendelőben. Cserdiné Németh Angéla polgármester a kerület köszönetét tolmácsolta a kitüntetésben és jutalomban részesített egészségügyi dolgozóknak.

– Egy évvel ezelőtt még nem gondoltuk, hogy idén is kisebb ünneplésre kényszerülünk. Pedig az egészségügyi dolgozók sokkal nagyobb hálát érdemelnek, hisz az ő emberfeletti munkájuknak köszönhető, hogy eddig már három ízben sikerült legyőznünk a járványt. A kerületi orvosoknak és szakdolgozóknak azt kívánom, a pandémia legyőzése ne csak egy néhány hónapos siker, hanem egy tartós időszak kezdete legyen – mondta a polgármester.

29
jún

Köszöntötték az egészségügyben dolgozókat

Két új díjat is átadtak.

30
jún

Munkaszünet a hivatalokban és az egészségügyben pénteken

Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára, és zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.

21
júl

Egészségügyisek ünnepe

Kerületünkben július 7-én tartották meg a Semmelweis-napot, a magyar egészségügy ünnepét.

1
júl

Elismerések az egészségügyben

A Semmelweis-napot – Semmelweis Ignác születésnapját, július 1-jét – minden évben megünneplik a kerületben.