Tag: pártok

2
okt

Egyeztettek a költségvetésről

A legfőbb bírósági fórum, a Kúria felszólította a XV. kerületi képviselő-testületet, hogy október 11-ig alkossa meg a városrész 2019-es büdzséjét. Eddig ugyanis nyolc alkalommal nem sikerült a költségvetést elfogadniuk a képviselőknek. A költségvetési tervezetről sajtónyilvános pártközi egyeztetést tartott Németh Angéla polgármester október 1-jén.

2
aug

Tizenhárom jelölőszervezetet vett nyilvántartásba az NVB

Tizenhárom jelölőszervezetet vett nyilvántartásba pénteken a Nemzeti Választási Bizottság (NVB): nyolcat a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választására, ötöt pedig a nemzetiségi önkormányzati választásokra.

8
ápr

Már 25 pártot vettek nyilvántartásba

Nyilvántartásba vette a Magyar Gazdaság Pártot a május 26-ai európai parlamenti (EP-) választásra hétfőn a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), ezzel 25-re nőtt a választáson indulni szándékozó jelölőszervezetek száma.

28
dec

Ételosztás volt a kerületben karácsony előtt

A rászorulóknak tartott ételosztást a kerületben több párt és szervezet a karácsonyi ünnepek előtt. Az újpalotai Fő téren várták egy tál meleg étellel a szükségben szenvedőket. Az LMP rászurló családoknak gyűjtött főként tartós élelmiszert.

10
nov

Sajtótájékoztatót tartott a DK

László Tamás krumpliosztás-akciójára kívánt reflektálni.