Tag: Menhely Alapítvány

13
jan

Hajléktalanok menedéke

Havazás kezdődött éjszaka, reggelre kifehéredett a táj. Bár a fővárosban még csak kisebb hótakaró tapasztalható a mínuszok nem maradtak el.
A téli hidegben fokozott veszélynek vannak kitéve fedél nélkül élők. A járvány miatt érvényben lévő rendkívüli veszélyhelyzet idején, este 8 óra után a kijárási korlátozások miatt ráadásul sokkal kevesebb járókelő van az utcákon. Így kisebb az esélye, hogy valaki időben észrevegye, ha baj van és segítséget kérjen a veszélyben lévő rászorulókhoz. A Menhely Alapítvány diszpécser szolgála továbbra is éjjel-nappal hívható a +36 1 338 4186-os telefonszámon!

14
dec

Segítség a hidegben

A Menhely Alapítvány arra kér mindenkit, hogy figyeljen oda ismét jobban a környezetében, hajlék nélkül, nehéz körülmények között élő, vagy a szomszédságban ismert magányos emberekre! Ilyenkor ők vannak a legjobban kiszolgáltatva a zord időjárásnak.
A fővárosi önkormányzat támogatásából működő téli krízisprogramok idén is időben elindultak, így 24 órában diszpécserszolgálat, krízis­autó és speciális utcai szolgálatok is segítenek az elesetteken. A Menhely Alapítvány diszpécser szolgálata napi 24 órában fogadja a bejelentéseket a +36 1 338 4186-os telefonszámon.

26
febr

Majdnem telt ház volt az éjjeli menedékhelyeken

A Menhely Alapítvány diszpécserszolgálata folyamatosan fogadja a bejelentéseket a +36 1 338 4186-os telefonszámon.

15
ápr

Kulcs-tartó +PLUSZ Program

A Menhely Alapítvány Kulcs-tartó +PLUSZ Programja a fogyasztói kölcsönszerződésekre vonatkozó elszámolással és forintosítással kapcsolatos kérdésekben nyújt ingyenes tájékoztatást és tanácsadást az érintetteknek.