Tag: lakásszövetkezetek

1
ápr

Kamerarendszer létesítéséhez pályázati felhívás társasházak és lakásszövetkezetek részére

Budapest Főváros XV. kerület Önkormányzata társasházi kamerarendszer kiépítésére pályázatot hirdet, amely lehetőséget biztosít a kerületi társasházak és lakásszövetkezetek lakóközösségeinek, hogy lépcsőházaik bejáratát folyamatos megfigyelés alá vonják, így erősítve a lépcsőházak biztonságát és a lakók biztonságérzetét. A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson a kerületi lakóközösségek részére kamerarendszer kiépítéséhez, ezzel hozzájárulva a kerület közbiztonságának javításához. Pályázók köre:  A pályázaton a kerület közigazgatási

Read more

31
márc

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS társasházak és szövetkezeti lakóépületek felújítására

Pályázati felhívás társasházak és szövetkezetek részére.

4
márc

Hogyan jussunk a pénzünkhöz?

A kintlevőségek csökkentése volt a témája annak a fórumnak, melyet Tóth Imre önkormányzati képviselő és Gugyella János, az 1. számú Lakásszövetkezet elnökhelyettese szervezett március 3-án az Újpalotai Szabadidő Központban.

26
szept

Pályázati felhívás társasházi és lakásszövetkezeti kamerarendszer létesítéséhez

Budapest Főváros XV. Kerület Önkormányzata társasházi kamerarendszer kiépítésére pályázatot hirdet, amely lehetőséget biztosít a kerületi társasházak és lakásszövetkezetek lakóközösségeinek, hogy lépcsőházaik bejáratát folyamatos megfigyelés alá vonják, így erősítve a lépcsőházak biztonságát és a lakók biztonságérzetét.

22
júl

Pályázati felhívás társasházi és lakásszövetkezeti kamerarendszer létesítéséhez

Budapest Főváros XV. kerület Önkormányzata társasházi kamerarendszer kiépítésére pályázatot hirdet, mely lehetőséget biztosít a kerületi társasházak és lakásszövetkezetek lakóközösségeinek, hogy lépcsőházaik bejáratát folyamatos megfigyelés alá vonják, így erősítve a lépcsőházak biztonságát és a lakók biztonságérzetét. A pályázat célja, hogy segítséget nyújtson a kerületi lakóközösségek részére kamerarendszer kiépítéséhez, ezzel hozzájárulva a kerület közbiztonságának javításához.