Tag: korszerűsítés

17
jún

A távfűtést lehet korszerűsíteni az Otthon melege programban

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében. A 2 milliárd forintos támogatási keretre lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és 2020 március 31 között – jelentette be Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára. 

17
febr

Megújul a kerületi kapitányság

Az épület homlokzatát és tetejét is szigetelni fogják.

16
ápr

Április végétől lehet pályázni a társasházak energetikai korszerűsítésére

Az Otthon melege programban április 30-tól lehet pályázni a társasházak energetikai korszerűsítésére – mondta a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára az MTI-nek.

7
jan

Társasházi energiahatékonysági pályázat indul

Folytatódik az Otthon melege program, amelynek következő eleme 10 milliárd forintos kerettel egy új társasházi energiahatékonysági pályázat lesz – jelentette be Szabó Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára a kormányszóvivői sajtótájékoztatón.

19
dec

Befejezték a Zsókavár utca 46-62. számú épület korszerűsítését

Elkészült a XV. kerületi Zsókavár utca 46-62. számú társasház homlokzati, tetőfelújítása és pince feletti födém hőszigetelése.