Tag: kémény

9
okt

Ellenőriztetni kell a kéményeket a fűtési szezon előtt!

A társasházaknak továbbra is kötelező a kémények ellenőriztetése – hívta fel a figyelmet a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. (Főkétüsz). A családi házakban élőknek ugyan nem kötelező már az ellenőriztetés, de a cég ajánlja, hogy az ingatlanok tulajdonosai végeztessék el az átvizsgálást.

8
febr

Biztosítják a kémények ellenőrzését

A Főkétüsz továbbra is felajánlja az ingyenes kéményellenőrzést.

9
jan

Kémény-ellenőrzések a kerületben

Ezek a tervezett időpontok.

6
okt

Előzzük meg a kéménytüzeket!

Bár a hivatalos fűtési szezon csak október 15-én kezdődik, a hidegre fordult idő miatt sok háztartásban már fűteni kezdtek. Komoly veszélynek teszik ki otthonukat és szeretteiket azok, akik úgy kezdenek fűteni, hogy elmulasztják a fűtőeszközük éves karbantartását, vagy nem megfelelő tüzelőanyagot égetnek. A tűzoltókat csak az elmúlt héten huszonegyszer riasztották kéménytűzhöz. Az elmúlt években megnőtt azon háztartások száma, ahol szilárd

Read more

18
nov

Készenlétben az FKF, elkezdődött a távfűtés, elzárták a kutakat

A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK Holding Zrt.) cégei felkészültek a télre: az FKF szükség esetén a téli munkarend szerint takarítja és síkosságmentesíti a közutakat, a FŐTÁV felkészült a fűtési szezonra és megújult online ügyfélszolgálattal áll rendelkezésre, a FŐKERT megkezdte a parkok téliesítését.