Tag: kampány

1
nov

Látni és látszani

Idén is megszervezte az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság a Látni és látszani elnevezésű közlekedésbiztonsági kampányt.

28
szept

Nem lehet kiadó nélküli plakátokat kihelyezni a közterületekre

A választási kampány idején a kampánykiadványokat engedély és bejelentés nélkül lehet előállítani és terjeszteni, de minden esetben szerepelnie kell rajtuk impresszumszerűen a kiadó adatainak, így fel kell tüntetni a kiadó nevét, székhelyét és a kiadásért felelős személy nevét is – írja az MTI.

25
szept

Fókuszban az egészségügy

Az egészségügy került középpontba szeptember 24-én azon a sajtótájékoztatón, melyet Németh Angéla baloldali polgármesterjelölt tartott a Rákos úti szakrendelő előtt. A tájékoztatón Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke is részt vett.

30
aug

Elsőként adta le az ajánlásokat a Fidesz-KDNP a kerületben

Szombaton, augusztus 24-én indult az önkormányzati kampány és a Fidesz-KDNP 14 képviselőjelöltje, valamint polgármesterjelötje pár óra alatt összegyűjtötte a jelöléshez szükséges aláírások többszörösét. „Egyelőre egyedüliként és elsőként adtuk le az ajánlásokat és most már kizárólag a kampányra és a kampány utáni feladatokra összpontosítunk” – jelentette be augusztus 30-i sajtótájékoztatón Dr. Pintér Gábor, a párt polgármesterjelöltje.

30
aug

Csak a központi akarat fontos a Fidesznek

Sajtótájékoztatót tartott Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője és Németh Angéla polgármester, az ellenzéki összefogás kerületi polgármesterjelöltje augusztus 28-án. A tájékoztatón kifejtették, hogy a Fidesznek nem a kerületi emberek, hanem a politikai haszonszerzés a célja.