Tag: jótékonyság

26
okt

Mindenki futott a László Gyula suliért

Hetedik alkalommal rendezte meg a „Fuss az iskoláért!” programot az újpalotai László Gyula Gimnázium és Általános Iskola közössége. Az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon több mint ezren futottak a lila iskola körül.

30
okt

Több mint jótékonyság

Otthonos hangulat fogad a Szilas Cseriti üzletébe lépve. Mintha egy lakást rendeztek volna be az eladásra váró használt bútorokból, dísztárgyakból. Sáhy Gáborral és Vinda Évával való beszélgetésből az is kiderült, hogy hoztak már be a boltba ezüst étkészletet és oktatáshoz használt koponyát is.

27
aug

Ki bírja legtovább?

Rendhagyó kampányeseménnyel hívja fel a figyelmet megújult arculatára a Pólus Center, amelyet másfél évvel ezelőtt teljesen felújítottak, idén nyáron pedig megnyitották külső üzletsorát.

15
máj

Gyűjts az életért!

A pingvinek összetartó erejéhez hasonlította a kerületi közösségi életet Makai Ferenc, az Ö.T.H.É.T egyesület elnöke, ugyanis széles összefogással sikerült a Gyűjts az életért! kupakgyűjtési programjukat megvalósítani a városrészben.

1
dec

Mikulásfutást rendeznek jótékonysági céllal Budapesten

Mikulásruhások futóversenye lesz szombaton Budapesten, a rendezvényen rászoruló gyermekeknek gyűjtenek cipősdobozba csomagolt ajándékokat a szervezők.