Tag: jelölt

31
aug

Indul a Kutya Párt a kerületben

Bejelentette a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, hogy Budapesten a XV. kerületben is indulnak. Ezenkívül a II., a XII., és a XIV. kerületben is lesz jelöltjük az önkormányzati választáson. Csepelen egy egyéni jelöltet indítanak.

6
ápr

Az MSZP-PM-DK-Momentum összefogás megnevezte a kerületi polgármesterjelölteket

Több hónapnyi egyeztetés után megnevezte az MSZP-PM-DK-Momentum összefogás a 23 fővárosi kerületben a közös ellenzéki polgármesterjelölteket – írja az MSZP a honlapján. Az októberi helyhatósági választásokon a XV. kerületben Németh Angéla jelenlegi polgármestert indítja a DK.

29
szept

Németh Angéla: a békés építkezés és a korrupciómentes fejlesztés a kerületi választás tétje – videóval

A békés építkezést, a kerület kiegyensúlyozott, nyugodt üzemeltetését és korrupciómentes fejlesztését nevezte a vasárnapi időközi polgármester-választás tétjének a Rászorulókat Támogatók Egyesülete és a Magyar Szolidaritás Mozgalom színeiben induló Németh Angéla – írja az MTI.

23
szept

Varga Mihály: László Tamás garantálja a fejlődést a XV. kerületben

László Tamás, a kormánypártok polgármesterjelöltje garantálja a fejlődést a XV. kerületében, ha a választók támogatják, akkor ez annak is megerősítése, hogy a kormány jó úton jár – mondta a pénzügyminiszter egy kerületi lakossági fórumon szeptember 22-én – áll az MTI beszámolójában.

21
szept

Mi lesz Veled XV. kerület? – sajtótájékoztatót tartott a Magyar Munkáspárt (videóval)

Mi lesz Veled XV. kerület? címmel az Őrjárat és Adria utca kereszteződésénél tartott sajtótájékoztató szeptember 21-én a Magyar Munkáspár, amit dr. Thürmer Gyula pártelnök és Kerezsi László kerületi polgármesterjelölt tartott.