Tag: jegy

18
jún

Kitűnő bizonyítványért ajándékutazás jár a Gyermekvasúton

Július közepéig nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak az általános és középiskolás tanulóknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat – írja a MÁV.

21
máj

Egy hónapon belül elindulhat a mobiljegy kísérleti programja

Egy hónapon belül elindulhat Budapesten a közösségi közlekedés mobiljegy kísérleti programja a főváros és a kormány megállapodása értelmében – mondta Juhász Edit államtitkár a Mobilfizetési szimpóziumon – írja az MTI. 

10
máj

Kedvezményes Múzeumok Éjszakája jegyek válthatók a BKK-nál

Kedvezményes áron vásárolható meg a Múzeumok Éjszakájára szóló belépő május 10-e és május 25-e között – kizárólag a BKK három ügyfélközpontjában. A népszerű kulturális programot idén június 22-én, szombaton rendezik meg a fővárosi helyszíneken – írja a BKK.

25
márc

Tíz százalékos kedvezménnyel válthatók Interrail-bérletek a MÁV-nál

Április 9-ig 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg az Interrail bérletek. Az akció az úgynevezett globál és az egyországos bérletek valamennyi típusára vonatkozik. Az akció keretében a bérletek legfeljebb 11 hónapos elővétellel válthatók meg, viszont cserélni vagy az árát visszatéríteni nem tudják – írja a MÁV.

13
febr

Vasárnapig a párok egy jegy áráért látogathatják az Állatkertet

Valentin-nap alkalmából csütörtöktől vasárnapig páros kedvezménnyel látogathatják a szerelmesek, vagy párban érkezők a Fővárosi Állat- és Növénykertet.