Tag: GMK

27
szept

Új autóval az ételszállításért

A kerületi gyermekintézményekbe történő biztonságos ételkiszállítás érdekében új kisteherautót vásárolt a GMK. Az ételszállító flotta megújítását több év alatt tervezi a GMK.
A GMK egyik legfelelősségteljesebb feladata a kerületi óvodák, bölcsődék közétkeztetésének biztosítása. Az étel időben és hőfokban megfelelő helyszínre érkeztetése érdekében három területre osztva járják a gépkocsivezetők az intézményeket.

25
febr

Egyszerűsödik az ebédbefizetés

Szeptembertől a kerületi óvodákban is bevezeti a Multiscool3 étkezésbefizető és -nyilvántartó programot a GMK, így az iskolások után az ovis gyerekek családjának is lehetővé válik, hogy akár otthonról bankkártyával egyenlíthessék ki az ebédbefizetést.

19
szept

Ünnep: kiosztották az év dolgozója díjat

A kerületi Gazdasági Működtetési Központ (GMK) dolgozói részére tartottak ünnepséget szeptember 18-án a hivatalban. A rendezvényen az önkormányzat nevében a városrészvezetők köszönték meg a szakemberek elhivatott munkáját, mindemellett átadták az Év Intézmény Működtetési Dolgozója díjat, illetve a jubileumi és hűségoklevelek is gazdára találtak.

11
ápr

Ebédbefizetés kényelmesen

Otthonról bankkártyás átutalással is ki lehet fizetni az ebédbet.

18
okt

Munkatársat keres a GMK

Három munkakörbe várnak jelentkezőket!