Tag: fürdő

11
okt

Török bazár is lesz a Király fürdőben szombaton

A magyar fürdőkultúra napját ünneplik október 12-én a Király fürdőben. Bazár is lesz reggel 10-től a fürdőben – írja az m.budapestgyogyfurdoi.hu.

2
szept

Csobbanjunk ősszel is!

Elérkezett a szeptember és ezzel együtt az ősz is beköszönt. Ilyenkor már csak szép emlékként idézzük fel a forró, strandolós napokat. A fővárosi fürdők közül azonban vannak egész évben látogathatók, ráadásul egyes helyeken szeptember közepéig csobbanhatunk a kinti medencékben. A Gellértben történelmi séta is lesz.

28
jún

A tisztább strandokért indult kampány

A fürdőhigiéné javításáért, a tisztább strandokért fogott össze a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt.-vel: tájékoztatási kampányban hívják fel a figyelmet a fürdőzés alapszabályaira.

8
máj

Néhány száz forinttal emelkedtek a fürdőbelépők

Bár a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. beharangozta, hogy az idei strandszezon április 27-én a Palatinus, Dagály és a Paskál fürdők nyitásával indul, az igazi pancsolás még várat magára a hideg idő miatt. Remélhetőleg május 18-ra napsütéses idő lesz, és a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő strandját már birtokba vehetik a fürdőzők.

24
máj

Június közepén minden strand kinyit

A fővárosban június 3-án a strandrészek is megnyitnak.