Tag: fejlesztés

11
nov

Utcabútor az utasoknak

A helyiek örömére, sorra újulnak meg a kerületi buszmegállók. Nem csak az esőtől és széltől óvnak, hanem modernebbé és kulturáltabbá teszik a városképet, mint a legtöbb európai nagyvárosban.  

27
jan

Új bérlakásprogramot hírdetne az önkormányzat

Új önkormányzati bérlakásépítési és -felújítási programot indítana a XV. kerületi önkormányzat. Az erről szóló előterjesztést a február 4-én reggel 9 órakor kezdődő ülésükön tárgyalják a képviselők. 

21
jan

Vitézy Dávid lett a Budapest Fejlesztési Központ vezetője

Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ, a kormányzati Budapest-politika szakmai műhelye, Vitézy Dávid a vezérigazgató – írja az MTI.

17
dec

Űrbázis létesül Pestújhelyen

Egy űrbázis létesítését jelentette be a kerületben Cserdiné Németh Angéla polgármester és Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke a decemberi sajtótájékoztatón. Az egyesület, amely a pestújhelyi Csodavár Játszóházat üzemelteti ugyanis egy űrbázist szeretne – és úgy tűnik, hogy fog is – építeni az egykori Széchenyi mozi udvarán jövőre.

26
márc

Játszva tanul a gyerek

A jó ötletek felbecsülhetetlen értékűek, még akkor is, ha nem mindig könnyű őket megvalósítani. Például az újpalotai Vigh Emese kezdeményezése is nagyon jó ötletnek tűnik, ám a megvalósítás kezdetekor már nem várt akadályokba ütközött.