Tag: Csömöri úti felüljáró

10
aug

Behajtani tilos!

Folyamatosak a szabálysértések a Csömöri úti felüljárón, melyet április 18-a óta építési munkálatok miatt nem használhatnak az autósok. A felüljáróra csak a belváros és a XV. kerület között közlekedő autóbuszok hajthatnak fel, az autósok csupán a párhuzamos utakon közlekedhetnek.
A lezárás a felüljáró zuglói oldalán a Cinkotai úttól, a XV. kerületi oldalon pedig a Molnár Viktor utcától van érvényben. A BKK erről természetesen tájékoztatta a lakosságot, ám ennek ellenére naponta akadnak autósok, akik behajtanak a lezárt területre. Homa Gabriellától, a kerületi polgármesteri hivatal Rendészeti Osztályának megbízott vezetőjétől megtudtuk, a közterület-felügyelők az első három hétben csak figyelmeztették a szabálytalankodókat, azóta viszont közlekedési szabályszegés miatt 30 ezer forintos helyszíni bírságot szabnak ki. Hasonló a helyzet a zuglói oldalon is, ahol a XIV. kerületi önkormányzati rendészek a gyakoribb jelenlétükkel még a XV. kerületi kollégáiknál is szigorúbban lépnek fel a szabálytalankodókkal szemben.
A Csömöri úti felüljáró felújítása várhatóan év végéig tart majd, addig valószínűleg tilos lesz ráhajtani a Molnár Viktor utca és Cinkotai út közötti útszakaszra.