Tag: Bernecebaráti

25
szept

Fűtés-korszerűsítés a táborban

Megkezdődött a Bernecebarátiban levő önkormányzati gyerektábor felújításának első szakasza, melynek során a kazáncserét, valamint a fűtési és melegvíz-ellátási rendszer felújítását végzik el.
A bernecebaráti tábor főépülete földszintes kialakítású, alápincézetlen, magastetős, téglafalazatos, múlt század eleji épületrészekkel is rendelkezik, és melyet azóta többször bővítettek és felújítottak, közvetlen kapcsolata van a mellette található erdővel. A tábor területén nyolc darab 37 négyzetméteres fűtött faház van. Mindezek fűtése és melegvíz-ellátása elengedhetetlen a biztonságos, komfortos táboroztatáshoz.

22
nov

Megnyílt a jubileumi tárlat a művésztábor alkotásaiból

Megnyitották november 20-án, az ANNO Művészeti Hét program keretében, a 10 éves Bernecebaráti Művésztábor alkotásaiból összeállított jubileumi kiállítást a Pestújhelyi Közösségi Házban. Nagy Előd festő- és éremművész, kerületünk díszpolgára és művésztársai legjobbnak tartott műveiből állították össze a tárlatot. 

29
okt

Tábori alkotások a Hubay Galériában

A nyári Bernecebaráti Nemzetközi Képző- és Iparművészeti Tábor alkotásaiból rendezett kiállítást az önkormányzat és a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola a Hubay Galériában (Bocskai utca 70-78.).

12
júl

Nyílt nap Bernecében

Határon túlról is érkeztek gyerekek.

17
júl

Nyílt napot tartottak Bernecebarátiban

Kiállítás várta az érdeklődőket.