Tag: balesetek

1
jan

Hatvanan kerültek detoxikálóba szilveszter éjjelén a fővárosban

Idén is több pirotechnikai baleset miatt riasztották a mentősöket szilveszterkor, de a tűzoltóknak is volt munkájuk a tűzijátéktól kigyulladt fenyő vagy tuja miatt. Az FKF szilveszter másnapján 190 köbméter hulladékot takarított el a közterületekről. 

28
jún

Életveszélyes harc

A kerékpárosok és az autósok viszonya sosem volt felhőtlen. Pedig érdemes volna rendezni a viszonyokat, már csak azért is, mert a statisztikák szerint az EU-s országok között hazánk élen jár a közúti halál­eseteken belül a kerékpáros balesetek arányában.

21
szept

A rendőrség átlagsebesség-mérést vezetne be a balesetek csökkentésére

Az átlagsebesség-mérés bevezetésén dolgozik a rendőrség. Az Országos Rendőr-főkapitányság ezt azzal indokolta, hogy csökkenteni szeretnék a balesetek számát. A VÉDA-rendszer kamerái is szerepet kapnának, amiből telepítettek többek között az M3-as autópálya ki- és bevezető szakaszánál is.

26
jan

Sűrűbben mérnek sebességet

Idén többször mérnek sebességet a rendőrök a főváros egész területén, ezzel a balesetek számát kívánják csökkenteni. Babar Tamás főhadnagy elmondta, hogy a kerületi mérések idejét és helyét a jövőben is feltüntetik a police.hu weboldalon.