Tag: ajánlás

30
aug

Sírva vigadós

Spiró György minden irodalmi műfajban otthon érzi magát, legyen szó nagyregényről (Fogság), novellákról (Álmodtam neked) vagy kortárs drámáról (Koccanás). Legújabb, Egyéni javaslat című kötetének zárójeles meghatározása, hogy „humoreszkek”, és első olvasásra valóban vicces témákról ír humoros stílusban, de ha jobban belegondolunk, nem is olyan vidámak ezek az írások.

30
aug

Elsőként adta le az ajánlásokat a Fidesz-KDNP a kerületben

Szombaton, augusztus 24-én indult az önkormányzati kampány és a Fidesz-KDNP 14 képviselőjelöltje, valamint polgármesterjelötje pár óra alatt összegyűjtötte a jelöléshez szükséges aláírások többszörösét. „Egyelőre egyedüliként és elsőként adtuk le az ajánlásokat és most már kizárólag a kampányra és a kampány utáni feladatokra összpontosítunk” – jelentette be augusztus 30-i sajtótájékoztatón Dr. Pintér Gábor, a párt polgármesterjelöltje.

23
aug

Szombaton lehet kezdeni az aláírásgyűjtést az októberi választásokra

Ma, augusztus 23-án nyomtatják ki a választási irodák az ajánlóíveket, amelyeken a választók jelölteket ajánlhatnak az októberi helyi önkormányzati és nemzetiségi választásra. A jelöltek és jelölőszervezetek szombattól kaphatják meg az ajánlóíveket, ezzel elkezdődik az önkormányzati képviselők októberi választására az aláírásgyűjtés.

4
jan

Járvány még nincs, de érdemes kérni az influenza elleni védőoltást

Érdemes kérni az influenza elleni védőoltást a háziorvosoktól – mondta Müller Cecília, a megbízott országos tisztifőorvos a január 4-i sajtótájékoztatóján. A betegség már felütötte a fejét, de járvány még nincs az országban.

28
máj

Megelőző kezelésekkel csökkenthetők az allergiás tünetek

Szemcsepp használata ajánlott.