Tag: adományozás

5
dec

Cipősdoboz akció – akár online

Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba? – teszi fel a kérdést a Baptista Szeretetszolgálat, arra keresve választ, vajon mennyien érzik fontosnak a segítségnyújtást, adományozást karácsony közeledtekor.
A koronavírus-járvány a cipősdoboz akcióra is hatással van, hiszen sok dobozgyűjtő hely, ahol eddig leadhattuk az ajándékkal megtöltött cipősdobozokat, most a veszélyhelyzet miatt kényszerűségből zárva tart.
Kerületünkben november közepéig mindösszesen egy helyszín, a Borhy Kertészet regisztrált gyűjtőpontnak. A kertészet a Régi Fóti út 77. szám alatt, a MOL-kút mellett található. Az ajándékdobozokat november 29. és december 19. között várják.

14
nov

Díszpolgári cím javaslat

A Budapest Főváros XV. kerület Képviselő-testületének 24/2012. (VI.6.) önkormányzati rendelete szabályozza a “Budapest XV. kerület Díszpolgára” cím adományozását:

14
aug

Békét sugárzó festmények

A Sri Chinmoy Alapítvány Jharna Kala Társasága 18 darab Sri Chinmoy által festett festményreprodukciót adott át a Rákos úti Szakrendelő vezetőségének. Az átadás után az alapítvány kórusa műsorral kedveskedett a jelenlévőknek.